‘Zwarte Piet’ overvalt pakketdienstbezorger

Vanmorgen rond 09.45 uur is een pakketdienstbezorger overvallen op de Surinamestraat. De man leverde een pakje af en toen hij weer in zijn auto stapte, stapte er een man, geschminkt als zwarte piet, met een vuurwapen bij hem in. Onder bedreiging van het wapen moest de bezorger verder rijden, intussen gevolgd door een grijze Peugeot 206. Op de Admiraal Banckertweg, liet de overvaller het slachtoffer uitstappen en laadde samen met zijn kompaan uit de Peugot alle pakketten over. Ze lieten de bezorger onthutst achter, die meteen de politie waarschuwde. Met een helikopter is de buurt afgezocht en de politie heeft bij de zoektocht ook Burgernet en Tweetalert ingezet. Tot nu toe heeft dit nog niet tot de daders geleid. Wie iets gezien heeft in de Admiraal Banckertweg of in de Surinamestraat of meer informatie heeft wordt verzocht de politie te bellen via 0900 – 8844 of anoniem.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×