Jazztrompettist Eric Vloeimans, foto: archief Sleutelstad.

Première Eric Vloeimans & Rotterdam Jazz Orchestra bij QBUS

Op dinsdag 13 december vindt in de Leidse QBUS de swingende première plaats van jazztrompettist Eric Vloeimans en het New Rotterdam Jazz Orchestra. De voormalige bigband, die in 2004 werd opgericht, heeft nu een vrije bezetting, waarbij het beste uit de musici én de muziek wordt gehaald. Het nieuwe collectief zal op zoek gaan naar hedendaagse, opvallende muzikale uitdagingen en bijzondere samenwerkingen. Voor en na het concert zingt de Engelse David Phillips zijn Barcelona Rooftop Recordings.

Orkest: Rob van de Wouw – trompet; Martijn de Laat – trompet; Louk Boudesteijn – trombone; Martin van den Berg – tuba; Morris Kliphuis – hoorn; Cyrille Oswald – saxen; Bart Wirtz – saxen, fluit; Miguel Boelens – saxen; Tini Thomsen – klarinetten; Jeroen van Vliet – toetsen; Mark Schilders – drums; Johan Plomp – bas en gitaar n.t.b.

Het concert begint om 21.00 uur. Kaarten: 15 euro; voorverkoop: Plato, Velvet, reserveren: info@muziekhuis.nl of 06-42 96 71 77

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×