Traditionele Warmondse Kerstmarkt zeer veelzijdig

Rond het plein bij de dorpspomp in het hart van Warmond wordt aanstaande zondag weer de traditionele kerstmarkt gehouden. Van 11.00 tot 16.00 uur is er van alles te zien en te koop. Naast kerstgroen, kerststukjes kerstdecoraties en kerststallen, kan men terecht voor tafellinnen, servies, antiek glaswerk, kandelaars, tafelzilver, sjaals, hoeden, cadeauartikelen, handgemaakte sieraden van zilver goud en halfedelstenen, kunstige marsepeintaarten en cupcakes, olijfolie uit eigen boomgaard, erwtensoep , chocolademelk en nog veel meer. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen zelf aan de slag met kaarsen maken. De drie kunstgaleries aan het plein zijn open. Meer info: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×