Twee baldadige mannen aangehouden

De politie heeft gisterochtend twee Leidenaren in de leeftijd van 25 en 26 jaar aangehouden voor vernieling van twee bushokjes, wildplassen en het vernielen van drie auto’s. Rond 05.15 uur zag een getuige dat er een bushokje aan de Stevenshofdreef door de twee mannen werd vernield, die ervandoor gingen op een snorfiets. Eerder op de avond had een agent al een bekeuring uitgeschreven voor de 26-jarige, omdat hij stond te plassen tegen een deur. Thuis bij de 26-jarige werd de betreffende snorfiets gevonden. Beide “vrolijke vrienden” werden aangehouden en bekenden nog een tweede bushokje te hebben vernield, aan de Haagweg en een drietal auto’s. De eigenaren van de auto’s hebben inmiddels aangifte gedaan. De verdachten zijn in vrijheid gesteld en zullen zich op een later moment moeten verantwoorden bij een rechter.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×