Reclamezuil aan Kooilaan alweer omver gereden

Onlangs werd de reclamezuil in de bocht van de Kooilaan naar de singel, door een dronken bestuurder omver gereden. De zuil werd daarna opnieuw geplaatst, hoewel omwonenden en weggebruikers daar niet op zaten te wachten. Het ding ontneemt het uitzicht, wanneer men de Kooilaan op wil rijden. In de nacht van afgelopen zaterdag op zondag, rond 01.00 uur, ging het opnieuw mis en reed wederom een dronken bestuurder de zuil omver. De politie surveilleerde over de Medusastraat en zag dat een auto uit de bocht was gevlogen en met een draaiende motor tegen de zuil aanstond. De bestuurder, een 24-jarige Leidenaar viel bij de blaastest zwaar door de mand met ruim drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol in het verkeer. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×