Kunstzinnige kerstbomen verspreid door Leiden

Ter gelegenheid van de Kerstbomentocht verschijnen er in Leiden zo’n 30 kunstzinnige kerstbomen, die door Leidse kunstenaars, jongeren en buurtbewoners zullen worden opgetuigd. De bomen krijgen een plek bij particulieren, bedrijven en instellingen. Sommige krijgen een plaatsje buiten, andere bomen worden binnen neergezet. De kunstzinnige bomen zullen als leidraad dienen tijdens een sprookjesachtige avondwandeling door het centrum van de Sleutelstad. De tocht kan zelfstandig gelopen worden, of onder leiding van een gids van Fields of Wonder. Meer informatie daarover staat op www.fieldsofwonder.nl

Aanstaande zaterdag zal de eerste kunstzinnige kerstboom opgetuigd worden. Die boom komt te staan op de hoek Tomatenstraat, Veilingkade en Lammenschansweg. De boom zal onder leiding van kunstenaars van Fields of wonder worden versierd door bewoners van de wijk Cronestein. Wie mee wil helpen, is om 16.00uur welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×