‘Energiefabriek’ verkoopt stroom voor Glazen Huis

Zondag 18 december zal ex-toproeier Ronald Florijn (2x goud Olympische Spelen) de ‘Energiefabriek’ openen in Museum Boerhaave. Hoofdsponsor van dit evenement, Essent, betaalt voor ieder opgewekte kilowattuur aan energie een bedrag, dat naar 3 FM Serious Request gaat. De energie wordt opgewekt door spinnen, fietsen, tafeltennissen tegen een robot en roeien op het Hier-Energieplein voor het museum. Degene die in de snelste tijd 25 of 100 kilojoule bijeen trapt krijgt een eervolle prijs. Zowel groepen als individuen zijn uitgenodigd om zich in te komen spannen voor het goede doel.

De Energiefabriek wordt gehouden van 18 tot en met 24 december. Tijden: 14.00 tot 23.00 uur (op 24 december tot 20.00 uur)

Museum Boerhaave is in de week van 3 FM Serious Request vrij toegankelijk; er wordt een vrijwillige donatie gevraagd voor de Glazen Huis-spaarpot. Binnen en buiten wordt er gezorgd voor koek en zopie.

Informatie en reserveren: Ad Maas, admaas@museumboerhaave.nl  telefoon 071-5662705. Wie het eerste komt, wie het eerst maalt. www.museumboerhaave.nl

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×