Professor Vincent Icke, foto: Jacqueline Borg. 

Professor Vincent Icke te gast bij jarige Professorenwijk

Aanstaande zondagmiddag is de bekende professor Vincent Icke te gast bij de jarige Professorenwijk. De wijk bestaat 75 jaar en heeft in het kader hiervan een serie lezingen door professoren georganiseerd. Icke is gewoon hoogleraar theoretische sterrenkunde aan de Universiteit Leiden en bijzonder hoogleraar kosmologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij een graag geziene gast bij televisieprogramma’s, zoals ‘De Wereld Draait Door’ en is ook nog eens beeldend kunstenaar en grafisch ontwerper. De lezing begint om 15.00 uur in de Oud-Katholieke Kerk, hoek Cronesteynkade/Zoeterwoudsesingel. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×