Dronken vrouw ramt auto

Een 34-jarige Leidse had gisteren al vroeg op de dag te diep in het glaasje gekeken en reed rond 12.30 uur tegen een geparkeerde auto aan. Een getuige, die achter de vrouw reed, zag haar met haar auto op de Morsweg een stilstaande bestelbus inhalen, waarbij zij op de andere weghelft terecht kwam. Daarbij ramde zij een geparkeerde auto, maar reed gewoon door. De getuige belde de politie, die de vrouw even later aanhield. Zij rook naar alcohol en de blaastest wees dan ook uit, dat ze te veel had gedronken. Zij weigerde mee te werken aan een nadere alcoholtest, hetgeen verplicht is. Op het bureau bleek bovendien, dat haar rijbewijs al eerder was ingenomen. De politie maakt proces-verbaal tegen de vrouw op.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×