Foto: PR.

ZZ Leiden op weg naar tweede ronde EuroChallenge

Met een dikverdiende overwinning tegen Göttingen, 80-71, hebben de basketballers van ZZ Leiden de eerste stap gezet op weg naar de tweede ronde van de EuroChallenge. Fraaie acties en een hoofdrol voor aanvoerder Seamus Boxley met een prima ‘support-act’ van Thomas Jackson en Patrick Hilliman, leidden tot de overwinning. Wanneer de ploeg komende dinsdag tegen Armia uit Georgië met minimaal vier punten wint, komt de Leidse ploeg bij de 16 beste van de Europa Cup3. Het bereiken van de laatste 16 in een Europees toernooi is voor Nederlandse begrippen een prima prestatie. De komende wedstrijd wordt gespeeld in de Vijf Meihal.

Advertentie

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×