Wethouder Frank de Wit reed als eerste een rondje op de ijsbaan op de Nieuwe Rijn. Morgenochtend vanaf 10.00 uur kan iedereen er terecht. Wie geen schaatsen heeft, kan ze ter plekke huren. Op www.sleutelstad.nl/ijsbaan loopt een actie voor gratis toegangskaartjes (2e kaartje gratis).

Vanaf morgen schaatsen op IJsbaan Leiden

De IJsbaan Leiden op de Nieuwe Rijn is vanmiddag om 17.30 uur officieel geopend door sportwethouder Frank de Wit die zelf ook de schaatsen onder bond. Het grote publiek kan pas vanaf morgenochtend op de ijsbaan terecht. Het was de bedoeling dat de ijsbaan direct open zou gaan, maar door de vele regen van de afgelopen dagen is het ijs nog niet hard genoeg. Morgenochtend om 10.00 uur moet dat volgens centrummanager Erwin Roodhart wel het geval zijn.

De ijsbaan op de Nieuwe Rijn blijft tot en met 7 januari liggen en is op doordeweekse dagen open van 12.00 tot 21.00 uur en in het weekeinde van 10.00 tot 21.00 uur. In de week van het Glazen Huis en in de kerstvakantie is de ijsbaan elke dag al om 10.00 uur open. Op Eerste en Tweede Kerstdag sluit de baan om 16.30 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×