Man valt vrouwen lastig, politie zoekt slachtoffers

De politie is op zoek naar vrouwen, die gisteren tussen 06.18 en 06.40 uur op en/of voor station Leiden Centraal zijn lastiggevallen door een man. Een van de vrouwen vroeg een medereiziger om hulp om van de man af te komen. De medereiziger belde meteen de politie, die de 35-jarige verdachte in de omgeving kon aanhouden. Op camerabeelden is te zien dat de man zo’n zes á zeven vrouwen lastigviel. Er is echter nog geen aangifte gedaan en daarom roept de politie deze vrouwen op om dit alsnog te doen. Een van de vrouwen stapte om 06.20 uur in de trein naar Breda; een ander, die uit dezelfde trein stapte werd daarna belaagd door de man. Voor het station werden drie vrouwen aangesproken en gevolgd. De vrouwen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×