‘Lopend Orkerst’ tijdens Kerstviering Professorenwijk

Op zaterdag 17 december brengt de winkeliersvereniging Professorenwijk haar klanten in de Kerststemming met een sfeervolle middag in de Van ’t Hoffstraat. Een ‘lopend orkerst’ zorgt voor mooie Kerstliedjes en natuurlijk zal de Kerstman zelf aanwezig zijn om tekeningen van de kinderen in ontvangst te nemen. Als beloning kunnen de kids daarna grabbelen voor een verrassend cadeautje. Kunstenaar Saskia Laurant heeft bovendien de Kerstboom op de Zeemanslaan omgetoverd tot een waar kunstwerk. Om de sfeer nog meer te verhogen wordt er gratis Glühwein uitgedeeld. De feestelijke middag duurt van 14.30 tot 17.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×