19e Co Verhoogprijs voor Wil Pet

Afgelopen woensdag werd in de Burgerzaal van het Stadhuis voor de 19e keer de prijs voor de Leidse vrijwilliger(s) van het jaar bekendgemaakt. Wethouder Roos van Gelderen reikte de Co Verhoogprijs 2011 uit aan mevrouw Wil Pet, die zo’n 25 jaar geleden de Wijkvereniging Pancras-Oost oprichtte. Mevrouw Pet vervult een belangrijke rol bij de activiteiten van de buurtvereniging en is tevens penningmeester. Zij organiseert onder andere busreizen voor ouderen en een wekelijkse Bingo-avond. De winnares behaalde de meeste jurypunten voor haar inzet. Andere winnaars zijn: mevrouw Douce van Beukering, actief lid van de waterpolocommissie van de Zijl/LGB als trainer en jeugdcoördinator; en de drie vrijwilligers van tuinvereniging Ons Buiten, die ondanks hun hoge leeftijd voor de onderhoudsklussen op het complex altijd klaar staan. Meer info en overige genomineerden: www.coverhoogprijs.nl  (Foto: Jos Versteegen)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×