Foto: www.district16.nl Stephan Bekooij.

Overval op tankstation mislukt

Twee mannen met bivakmutsen probeerden gisteravond, rond 20.20 uur, een tankstation aan de Voorschoterweg te overvallen. De medewerkster van het tankstation, die de twee via camerabeelden zag naderen, vertrouwde de zaak niet en deed snel de deur op slot. Toen de twee mannen bemerkten, dat ze er niet in konden, gingen ze er rennend vandoor richting Leiden. De politie heeft met assistentie van een politiehelikopter gezocht, maar dat leverde niets op, evenals het tweetalert. Het signalement van de mannen luidt: Man 1; ongeveer 1.75 m, tenger, donker jas, donkere bivakmuts Man 2; ongeveer 1.70 m, tenger, 20 á 25 jaar, donkere bivakmuts, bruine bontkraag, donkere kleding. Getuigen die informatie hebben worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×