Afscheid van stukje Leiden tijdens Groenoordhallen Expo

Van uitstel is geen afstel gekomen. Het is de bedoeling dat de Groenoordhallen begin volgend jaar tegen de vlakte gaan. Als afscheidsfeest, organiseert ontwikkelaar Groenoord C.V. in de kerstvakantie de Groenoordhallen Expo. Van donderdag 22 december tot en met 8 januari, is er voor jong en oud van alles te doen. De hallen zijn dan iedere dag gratis toegankelijk van 11.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de feestdagen. De expo wordt op 22 december geopend door wethouder Pieter van Woensel en André de Jong, oud-directeur van de Groenoordhallen.
Meer informatie over de expo staat op www.facebook.com/groenoordexpo Hier kunnen bezoekers ook hun herinneringen aan de Groenoordhallen achterlaten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×