Leerlingen groep 8 blijven wakker voor Serious Request

Op basisschool De Dukdalf proberen de leerlingen van groep 8 aanstaande vrijdag zo lang mogelijk wakker te blijven voor Serious Request. De kinderen laten zich per uur sponsoren om een mooi bedrag voor het goede doel bijeen te brengen. De lessen, die vrijdag om 8.45 uur beginnen lopen door tot de volgende ochtend, zelfde tijd. Om niet in te dutten wordt er verstoppertje gespeeld, gym en dansoefeningen gedaan en een kerstbingo gehouden. Leerlingen, die de ogen echt niet meer open kunnen houden, kunnen op school naar bed. Zaterdagochtend worden de kinderen en leraren door de ouders verwend met een lekker ontbijt en opent de directeur officieel de schooldeuren om de kinderen weer ‘vrij ‘ te laten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×