Leiden bol van activiteiten tijdens 3FM Serious Request

De Sleutelstad is er helemaal klaar voor: Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat van 18 tot en met 24 december in Leiden. Het Glazen Huis staat op het water aan de Beestenmarkt, een unieke locatie! 3FM DJ’s Gerard Ekdom, Timur Palin en Coen Swijnenberg worden aanstaande zondag in het huis opgesloten door Gary Lightbody, zanger van de internationale band Snow Patrol, die later op de avond een speciaal concert zal geven. Daarna wordt zeven dagen lang, 24 uur per dag, radio gemaakt. Niet alleen in, maar ook rondom het Glazen Huis worden allerlei manifestaties en acties gehouden voor het Rode Kruis, die de opbrengst besteedt aan ‘Moeders die getroffen zijn door oorlog en conflicten’. Op Kerstavond, 24 december, worden de DJ’s uit het Glazen Huis bevrijd en zal DJ Armin van Buuren optreden tijdens een spetterend eindfeest bij Molen de Valk. Meer info en volledig programma: www.leiden.nl/sr

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×