‘Serious Sailing’ door Leidse grachten

Tijdens Serious Request verzorgen de Leidse Rederij en Rederij De Drie Geuzen gezellige wintervaartjes langs de historische, fraaie singels en grachten van de Sleutelstad. Zowel overdag als ‘s avonds kan het publiek vanaf de mooie skûtsjes genieten van het uitzicht op de historische binnenstad. Onder het motto: ‘Serious Sailing’ is een gezellige tocht met gids door ‘Oudt Leyden’ georganiseerd. Een groot deel van de vaaropbrengst gaat naar het Glazen Huis.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de I-chalets. Deze informatiechalets staan langs de rivier de Rijn aan de Apothekersdijk, de Vismarkt en op het Stationsplein bij het Visitors Centre.

Meer info: www.leidserederij.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×