Slechte Band begeleidt Korte Vlietschool tijdens NOS opnames

Morgen, na de opening van de Leidse Kerstmarkt, kunnen bezoekers meezingen met de Slechte Band. Teksten staan in het meezingboekje, dat te koop is op de Koornbrug. Ook tijdens het lied van de Korte Vlietschool: ‘Het Glazen Huis staat in Leiden’ zorgt de Slechte Band voor de begeleiding en maakt de NOS van dit optreden opnames voor het journaal van 20.00 uur. Verslaggever Gerrie Eickhof van de NOS zal ook een interview afnemen. Van het speciale lied is ook een cd gemaakt en natuurlijk gaat alle opbrengst naar Serious Request. Wie mee wil zingen en misschien wel op tv te zien zal zijn, is welkom om 15.30 uur. Om 13.00 uur wordt de  Kerstmarkt feestelijk geopend door centrummanager Erwin Roodhart. Meer info: www.kerstmarkt-leiden.nl  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×