Leidse Liefdeslessen in café Einstein

Aanstaande maandag kunnen belangstellenden liefdeslessen volgen in café Einstein. Gezondheidsvoorlichters van de GGD Hollands Midden brengen op ludieke wijze het thema seksualiteit onder de aandacht en geven tips voor zoenen, zoenplekjes in de Sleutelstad en les in de ‘liefdeshoroscoop’. De lessen beginnen om 15.00 uur. Na afloop van de liefdeslessen van dr. Love wordt met de pet rondgegaan voor Serious Request.

In de week van 19 tot en met 23 december staat de GGD Hollands Midden met de Mobiele Gezondheidsbus en de Love Games Stand op de Vismarkt. Hier kunnen jongeren tussen de 12 en 25 jaar elke middag van 14 tot 17 uur terecht met al hun vragen over anticonceptie, relaties en seksualiteit.

Op woensdag en vrijdag kunnen de jongeren een anonieme soa-test laten afnemen in de bus.

Meer info: www.ggdhm.nl/glazenhuis  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×