Verbeter mentale vitaliteit en veerkracht voor het Glazen Huis

Wie zijn mentale vitaliteit en veerkracht wil verbeteren en ook iets voor het Glazen Huis wil doen, kan terecht op het Stadhuisplein. Morgen en overmorgen laat de GGD tussen 14.00 en 17.00 uur zien hoe de mentale vitaliteit getraind kan worden. Ook kunnen bezoekers tips kopen om hun mentale veerkracht te versterken. Verder verkoopt het Steunpunt Huiselijk Geweld de hele week van 12 tot 18 uur wenskaarten op het Stadhuisplein. Jongeren kunnen tot en met vrijdag elke middag van 14.00 tot 17.00 uur een bezoek brengen aan de Mobiele Gezondheidsbus of meedoen met de Love Games op de Vismarkt. De opbrengst van alle activiteiten gaat naar het Glazen Huis. Meer informatie staat op www.ggdhm.nl/glazenhuis

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×