Meer dan 50.000 scholieren bezochten Naturalis

Afgelopen jaar is Naturalis bezocht door 52.000 scholieren. Dat is het hoogste aantal leerlingen tot nu toe. Vorig jaar lag het aantal scholieren dat Naturalis bezocht 21,5% lager. Tot het schoolbezoek rekent Naturalis onder andere het bezoek van basis-  en voortgezet onderwijs, schoolreisjes en buitenschoolse opvang. De toename is niet direct toe te wijzen aan een specifieke groep, maar een gevolg van kleine toenames over de hele linie. Een groot deel van de scholieren die het museum bezocht volgde ook een educatief programma. De online gastlessen die Naturalis al enige tijd verzorgt worden niet gerekend als bezoek. Hierbij is een klas live via het internet verbonden met een expert van het museum.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×