Nog één keer Beestenspul

Begin volgend jaar openen de Groenoordhallen nog één keer hun deuren voor Beestenspul. Niet in een weekend dit keer, maar op woensdag 4 januari. Alle kinderen zijn welkom met hun honden, katten en andere huisdieren en voor het mooiste, liefste of meeste bijzondere dier van de catwalk is een fraaie prijs beschikbaar. Beestenspul maakt deel uit van de Groenoord Expo, die gisteren geopend werd met een optreden van the Band of Liberation.

De hallen zijn dagelijks (met uitzondering van de kerstdagen en Oud & Nieuw) geopend tussen 22 december en 8 januari. Bijna iedere dag worden er activiteiten georganiseerd. Zo is er op donderdag 29 december een Linedancing clinic, op vrijdag de 30e een Basketbal clinic enop vrijdag 6 januari een muziekfeest. Op zaterdag 7 januari is er een zaalvoetbaltoernooi.

Meer informatie staat op www.groenoord.info

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×