Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst.

Serious Request haalt recordopbrengst in Leiden

Nooit eerder bracht het Glazen Huis zoveel geld op als dit jaar in Leiden. Na zes dagen live radio maken, kwamen de drie 3FM dj’s om kwart voor tien vanavond uit het Glazen Huis op de Beestenmarkt en werd de opbrengst van Serious Request 2011 bekend gemaakt: ruim 8,6 miljoen euro. Het geld gaat naar het Rode Kruis die er moeders in Afrika mee gaat helpen die slachtoffer zijn van oorlogshandelingen. De laatste spannende dag werd met een spetterend feest afgesloten bij Molen de Valk. De drie dj’s werden bevrijd en konden eindelijk weer iets eten. Een fantastisch week, waarin heel Leiden zich van haar beste kant heeft laten zien!

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×