Beeld door Mirèse Mudde, foto: PR.

Vier nieuwe leden exposeren in Ars

Vanaf 8 januari tonen vier nieuwe leden van Ars Aemula Naturae hun werk in het sfeervolle gebouw aan de Pieterskerkgracht. Marije Mommers laat 20 kleine werkjes in olieverf zien met gewone taferelen, die bijzonder blijken te zijn, doordat er iets mist of iets extra’s heeft, dat niet klopt. Van nieuwkomer Eva Lansink zijn etsen met een wat bizar karakter te zien en Mirèse Mudde toont sfeervolle beelden en portretten. Het werk van Renée Geurts bestaat uit balpentekeningen en grote collages over kleine meisjes met mooie jurkjes, die soms alleen zijn maar “liever deel uit maken van een vijfling”.

De expositie loopt van 8 tot en met 29 januari en de feestelijke opening vindt plaats op 8 januari om 16.00 uur. Meer info en openingstijden: www.arsaemula.nl  

Pieterskerkgracht 9a 2311 SZ Leiden

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×