Groenoord Expo feestelijk geopend

Afgelopen donderdag werd de Groenoord Expo feestelijk geopend. Tot en met 8 januari kunnen bezoekers oude herinneringen ophalen voordat de hal definitief tegen de vlakte gaat. André de Jong, oud-directeur van de Groenoordhallen, keek samen met de eerste Expo-bezoekers terug op de bewogen geschiedenis en wandelde daarna samen met wethouder Pieter van Woensel (Ruimtelijke Ordening, Binnenstad en Publiekszaken) en Joop Baars (directeur Projectontwikkeling Zuidoost van Ymere) langs de verschillende onderdelen van de Expo. De opening werd muzikaal begeleid door de Band of liberation.
De Groenoord Expo is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur, met uitzondering van de Kerstdagen en oudjaars- en nieuwjaarsdag. (Foto: PR.)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×