Getuigen gezocht afsteken vuurwerk tijdens eindfeest Serious Request

Helaas zijn er altijd weer een paar mensen, die de sfeer verzieken en tijdens het eindfeest van Serious Request bij Molen de Valk vuurwerk afstaken temidden van het massaal aanwezige publiek. Hierbij raakte een 23-jarige man uit Hazerswoude-Rijndijk ernstig gewond aan zijn voet en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis. De twee daders renden rond 22.15 weg, maar konden al snel worden aangehouden. De twee, een 24-jarige en een 27-jarige Leidenaar zitten nog vast. Mogelijke getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×