Prof. Van Bockel koninklijk onderscheiden

Hoogleraar en vaatchirurg prof. dr. Hajo van Bockel, is door Koningin Beatrix benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Lenferink reikte de onderscheidng afgelopen vrijdag uit in het Groot Auditorium van het Academiegebouw. Van Bockel is verbonden aan het LUMC en leverde bijzondere bijdragen aan de ontwikkeling van wetenschappelijk onderzoek op gebied van klinische epidemiologie van de heelkunde. Naast vele publicaties, zette Van Bockel zich in voor het uitvoeren van verschillende belangrijke onderzoeksprojecten. In 2003 werd hij voorzitter van Divisie 1 van het LUMC en leverde in deze functie een grote bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van de afdeling Intensive Care en aan de ontwikkeling van de afdeling Spoedeisende hulp.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×