Luchtfoto van het gebied, foto: PR.

Meedenken met toekomstig Singelpark

De gemeente Leiden heeft ruim negen miljoen euro uitgetrokken voor één van de grootste en meest bijzondere vernieuwingen van de afgelopen decennia in de Sleutelstad, namelijk: het Singelpark. Het park moet het mooiste, spannendste en langste park van Nederland worden, waar men kan wandelen, fietsen, varen, sporten, schaatsen, natuur en cultuur beleven, picknicken, spelen en nog veel meer. Voor het zes kilometer lange plan heeft de gemeente de hulp van Stadslab ingeroepen, die de inwoners van Leiden graag de kans geeft om mee te denken. Stadslab nodigt Leidenaren dan ook uit om ideeën aan te leveren, die aangeboden zullen worden aan de ontwerpers, die met het plan aan de slag gaan.

Wie geïnteresseerd is, is welkom op maandag 16 januari om 19.30 uur in Nieuwe Energie aan de 3 e Binnenvestgracht 23. Aanmelden kan via: jeroen@matershermsen.nl  Graag vermelden welke van de onderstaande brainstormgroepen de voorkeur heeft:
Beplanting - Historie - Kunst – Cultuur – Wetenschap – Water - Omwonenden – Sport - Spelen - Sponsoring - Publiek beheer -Marketing - Toerisme - Jongeren - Gehandicapten - Promenade - Biodiversiteit. Ook een eigen onderwerp kan (van tevoren) worden aangedragen!

Alvast meer weten over het Singelpark? Kijk dan op de tijdelijke weblog van Stadslab //www.singelpark.nl of volg het Singelpark via Stadslab-twitteraccount@singelpark

Op www.leiden.nl/singelpark is de info van de gemeente te vinden.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×