Kerstbomenasiel bij Vrij Groen ook na Nieuwjaar geopend

Wie zijn of haar kerstboom nog wat langer in stand wil houden dan 2 januari, de deadline van het inleveren bij de inzamelingsplaatsen van de gemeente, kan de hele maand januari terecht bij het Kerstbomenasiel. Er is geen loterij aan verbonden, maar men kan volgend jaar de eigen kerstboom weer ophalen! Dit geldt natuurlijk alleen voor exemplaren mét kluit. ‘Vrij Groen’ verzorgt de bomen van het Kerstbomenasiel op het braakliggende terrein aan de Mendelweg, achter de toren van Naturalis.

Op woensdagen en zaterdagen in januari zijn vrijwilligers van 13.00 tot 16.00 uur aanwezig. De bedoeling is, dat men de boom zelf plant. Op andere tijden, of als de grond bevroren is, kan men de boom bij de kerstbomenverzamelplaats van Vrij Groen achterlaten. Zij planten deze op een ander tijdstip. Volgend jaar kerst is de boom weer op te halen voor € 10,- asielvergoeding.

Deze Biodiversteitstuin Vrij Groen is een project van de IDeeWinkel. Meer info: www.vrijgroen.info

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×