Foto's: PR.

Nieuwjaarsreceptie en opening tentoonstelling bij RAP

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie bij het RAP Architectuurcentrum aan de Nieuwstraat op 12 januari, wordt de tentoonstelling van ‘eLAN’ geopend. Dit is een nieuw regionaal kennisnetwerk en samenwerkingsverband van tien jonge Leidse architectenbureaus. De tentoonstelling laat ‘103 interventies’ zien, oftewel hoe de stad verbeterd kan worden doormiddel van doordachte en creatieve inpassingen. ‘eLAN’ wil hiermee de aandacht richten op de invloed van architectuur op onze dagelijkse omgeving. Tevens worden de winnaars van de opdrachtgeverprijsvraag bekend gemaakt. De bijeenkomst en de receptie worden muzikaal omlijst door DJ Selector Mendes.

Programma:
Vanaf 19.30 uur inloop
20.00 uur Openingswoord en toelichting tentoonstelling
20.20 uur Uitreiking opdrachtgeverprijsvraag

Meer info: www.rapsite.nl  en www.leidselan.nl  

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×