Foto: Lilian van Rooij/Joop van Slooten.

Het Klokhuis en Naturalis introduceren ‘Dierenzoeker’

Wie iets ziet krioelen, kruipen, spartelen of fladderen en niet weet wat het is, kan binnenkort terecht op de ‘Dierenzoeker’. Het Klokhuis en Naturalis introduceren samen deze determinatie website voor kinderen. Op een simpele manier is achter de naam van een beest te komen en meer info te vinden over bijvoorbeeld het uiterlijk en gedrag. De ‘DierenZoeker’ kan op de telefoon of op de computer, maar is ook in de klas een handig hulpmiddel. Zodra de site op het smartbord verschijnt, kunnen de kenmerken van de gevonden dieren worden gezocht en is er meer over te leren. De nieuwe site is vanaf 24 januari online: www.DierenZoeker.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×