Foto: PR.

Kleurrijke dansvoorstelling ‘Puur-Barbaars’ in Leidse schouwburg

Op zondag 8 januari geeft het Internationaal Danstheater een bijzondere voorstelling in de Leidse Schouwburg. Het danstheater viert haar 50-jarig bestaan en blikt zowel terug als vooruit in een boeiende, energieke choreografie, die heden en verleden verbindt. Onder de titel: ‘Puur-Barbaars’ gaat het Internationaal Danstheater op zoek naar de confrontatie tussen jong en oud, tussen vernieuwing en traditie. De muziek is van Hans Visser en de regie is in handen van Jos Groenier.

De inleiding bij deze voorstelling begint om 19.30 uur en de voorstelling zelf begint om 20.15 uur.

Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.leidseschouwburg.nl 

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×