Media Design en MoveNext bundelen krachten

De Leidse internetbedrijven MoveNext en Media Design bundelen vanaf het nieuwe jaar hun krachten. MoveNext is vooral bekend van het content management systeem Latus, waarmee het bijhouden van websites vooral een leuke bezigheid wordt, Media Design is van oudsher een sterke partij in de Nederlandse hostingmarkt en heeft zich het afgelopen jaar bovendien gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops met behulp van Magento. Al sinds het voorjaar van 2011 trekken technici van MoveNext en Media Design met elkaar op om kennis te delen. Gezamenlijk is hard gewerkt aan de ontwikkeling van een virtueel server platform (Cloud), dat in de eerste helft van 2012 in bedrijf gesteld zal worden. Die samenwerking beviel uiteindelijk zo goed dat dit najaar is besloten om beide bedrijven per 1-1-2012 samen te voegen.

Technisch directeur Vincent van Leeuwen van Media Design gaat ook in het nieuwe bedrijf die functie vervullen. Commercieel directeur Chris de Waard van Media Design verlaat het bedrijf in de loop van 2012 en gaat fulltime aan de slag met radiostation Sleutelstad 93.7 FM en deze website.

Het nieuwe bedrijf treedt voortaan naar buiten met twee merken: Latus voor de ontwikkeling van websites en Media Design voor kwaliteitshosting, domeinregistratie en Magento webshops.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×