322 automobilisten op de bon bij snelheidscontrole A44

Gisteravond hield Het Regionaal Verkeershandhavingsteam van Politie Hollands Midden een snelheidscontrole op de A44 bij Oegstgeest. 322 passanten reden te hard, waarbij de hoogst gemeten snelheid 176 km/uur bedroeg. 5941 auto’s werden gecontroleerd. De A44 staat landelijk op de negende plaats van onveilige autosnelwegen. Dit komt onder andere door het grote aantal bruggen, bochten en viaducten, waardoor automobilisten onvoldoende overzicht hebben. Met een te hoge snelheid kunnen zij minder goed anticiperen. Om het aantal ongelukken op de A44 te verminderen, handhaaft de politie het komende jaar streng op de snelheidslimiet.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×