Agressievelingen aangehouden voor geweld tegen politie

Ook na de jaarwisseling wordt agressie en geweld tegen de politie en hulpverleners zwaar bestraft. Gisteravond werden twee Leidenaren van 19 en 21 jaar aangehouden vanwege belediging en geweld tegen twee politieagenten. Eén van de agenten werd door de 21-jarige verdachte in het gezicht geslagen. Aanleiding was het feit, dat het tweetal, dat samen met nog een andere persoon in de buurt van de Willem de Zwijgerlaan liep, voldeed aan het signalement van straatrovers, die even daarvoor hadden toegeslagen. Agenten wilden hen controleren en werden zwaar beledigd en geslagen. Met behulp van toegesnelde collega’s en pepperspray konden de agressievelingen overgebracht worden naar het bureau.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×