Laatste Snuffelmarkt in Groenoordhallen

Liefhebbers van de Snuffelmarkten in de Groenoordhallen, kunnen aanstaande zondag nog één keer rondneuzen bij de kramen vol tweedehands servies, boeken, speelgoed en andere koopwaar. Vanaf 12.00 uur gaan de deuren open voor het publiek. Wie liever spullen verkoopt, kan zich vanaf 11 uur melden voor één van de gratis kramen. Wie geen kraam meer weet te bemachtigen, kan een eigen tafel neerzetten of zijn spullen op een kleed uitstallen.

Om 13.00 uur wordt de Expo afgesloten met een veiling. Bezoekers kunnen bieden op de enorme fotodoeken die in de Groenoordhallen hangen. Om 16.00 uur reikt wethouder Van Woensel de opbrengst van de veiling uit aan Jongeren gospelkoor The Happy Singers, dat het geld goed kan gebruiken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×