Nog geen nieuwe bomen op Lasserstraat, GroenLinks stelt college vragen

Vorig jaar heeft de gemeente een aantal bomen in de Lasserstraat laten kappen, zonder vooraf met de buurt te overleggen. Op vragen die GroenLinks hierover stelde, antwoordde het college dat er overleg met de wijk plaats zou vinden en dat er tussen half november en half december nieuwe bomen zouden worden geplant. GroenLinks heeft die nieuwe bomen nog niet gezien en wil van burgemeester en wethouders weten of zij er van op de hoogte zijn dat er nog geen overleg geweest is en er nog geen bomen zijn geplant. De partij vraagt verder wat het college gaat ondernemen om het vertrouwen van de wijk in de betrouwbaarheid van beloftes die burgemeester en wethouders doen, te herstellen. Ook wil GroenLinks weten wanneer de bomen echt geplant zullen worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×