Nieuwjaarsborrel Ondernemend Leiden

Alle Leidse ondernemers zijn aanstaande dinsdag vanaf 17.30 uur welkom bij een nieuwjaarsborrel in de Stadsgehoorzaal. Deze bijeenkomst is een initiatief van alle organisaties van en voor ondernemers in Leiden. Het thema is `Ontdek Ondernemend Leiden’. Onder dat motto wordt er teruggeblikt op gebeurtenissen uit 2011, die voor ondernemers belanrijk waren. Ook kijken de aanwezigen in grote lijnen vooruit naar 2012. Van alle partners zijn bestuursleden aanwezig, die zullen vertellen over hun plannen voor de komende tijd.

De partners zijn de Kamer van Koophandel, het Centrum Management Leiden, het Ondernemersfonds Leiden, Leiden Marketing, Leiden Communicatiestad, het Cultuurfonds Leiden, de Ondernemersvereniging BioSciencePark Leiden, Stichting Werk en Onderneming, Museumgroep Leiden, Koninklijke Horeca Leiden, Stichting Topsport Leiden en BV Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×