Serie workshops Topsport Leiden

Topsport Leiden start dit jaar een maandelijkse serie gratis workshops.

De eerste is gepland op woensdag 18 januari en gaat over de maatschappelijke kant van een topsportcarrière. topsquasher en ex-bondscoach Babette Hoogendoorn en wereldkampioen roeien Femke Dekker die de workshop verzorgen, gaan met name in op de begeleiding van toptalent. Deze workshop vindt plaats in Koetshuis de Burcht en begint om 20.00 uur. Niet alleen de topsporters zelf, maar ook hun ouders, begeleiders en bestuurders van verenigingen met topsport, zijn welkom. Aanmelden kan via info@topsportleiden.nl.

Andere workshops die de komende maanden plaatsvinden gaan onder andere over sportsponsoring en Mediatraining.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×