Opening Longpunt Leiden

Vanaf vrijdag 13 januari kunnen mensen met een longaandoening maandelijks terecht bij het Longpunt Leiden. Dit is een initiatief van het Astma Fonds en een aantal zorgverleners uit Leiden en omgeving, dat bedoeld is voor longpatiënten, hun naasten en zorgverleners. Iedere bijeenkomst heeft een bepaald thema en start met een inleiding door een deskundige. Daarna is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en sociale contacten op te doen. De eerste bijeenkomst van het Longpunt staat in het teken van “samen op adem komen”. Nadat de Oegstgeestse wethouder Van Oortmerssen het Longpunt officieel geopend heeft, zal longarts Dik uit het Rijnland Ziekenhuis de eerste inleiding verzorgen.

Het Longpunt vindt iedere tweede vrijdag van de maand plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. De enige uitzondering is februari, dan vindt het Longpunt plaats op maandag de 20e. Locatie is steevast woonzorgcentrum Rustenborch aan Apollolaan 384 in Oegstgeest. Het programma staat op www.astmafonds.nl/ons-werk/longpunt. De toegang is altijd gratis en iedereen is welkom. Aanmelden hoeft niet.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×