Vragen PvdA over prijsstijging Regiotaxi

De PvdA heeft begrepen dat de kosten voor de regiotaxi per 1 januari gestegen zijn en stelt het college daar vragen over. Het gaat om een prijsstijging van 10 cent, voor cliënten jonger dan 65 jaar. De PvdA vraagt allereerst of het waar is dat die prijsstijging doorgevoerd is en of het klopt dat ook in 2013 een prijsstijging doorgevoerd gaat worden. Verder wil de partij weten waarom de verhoging geldt voor cliënten onder de 65 jaar. In de doelgroep die van de Regiotaxi gebruikmaakt, zitten immers veel mensen jonger dan 65, die van een minimum inkomen rond moeten komen.

Tenslotte vraagt de partij of het waar is dat de gebruikers van de Regiotaxi niet van te voren over de prijsstijging geïnformeerd zijn, en waarom niet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×