FullDuplexx, foto: PR.

FullDuplexx met ronkende funkjazz in Burcht Tuinzaal

Op zaterdag 21 januari zal de Tuinzaal van de Burcht schudden op haar grondvesten tijdens het concert van FullDuplexx. De band van de Rotterdamse trombonist Louk Boudesteijn, laat ronkende funkjazz horen, actueel, intens en grensoverschrijdend! Amanda Kuyper in de NRC over FullDuplexx: “Het groepsgeluid van de zes musici is van een strak soort en kent pit. Vooral door de zwierige of soms juist onheilspellende melodietjes, de gevarieerd opgezette blaaspartijen, de soepele ritmische ondergrond en de combinatie van instrumenten.”

Bezetting:Louk Boudesteijn trombone / Mete Erker sax / Michel van Schie bas / Rein Godefroy piano / Ferhan Otay gitaar / Pim Dros drums.

Het concert begint om 21.00 uur.
Meer info: www.hothousejazz.nl  
Muzikaal voorproefje: //loukboudesteijn.nl  

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×