Leidsche Mondialen vol plannen voor 2012

Gisteravond kwamen de leden van kunstenaarscollectief De Leidsche Mondialen bijeen in het atelier van oprichter Dick Bakhuizen van den Brink. Met een aantal exposities op het programma gaat het gevarieerde gezelschap het nieuwe jaar tegemoet en start onder andere in februari met een groepstentoonstelling in Katwijk, gevolgd door een expo in de Grote Kerk van Gouda. Reden genoeg om het glas te heffen. Ruud Kemper hield een kort toespraakje, waarna zijn partner, kunstenaar Broeri Dop een kersvers eigen gedicht voordroeg. Luid applaus volgde; voor dichter Kemper de hoogste tijd om zelf ook maar te gaan schilderen. (Foto: PR.)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×