Portemonnee terug dankzij schreeuw

Een 22-jarige Leidse had haar gestolen portemonnee gisteren snel terug, dankzij een schreeuw. De vrouw had boodschappen gedaan in de Breestraat en stond rond 19.45 uur voor de deur van haar woning aan de Koornbrugsteeg. Ze hield haar portemonnee en boodschappen in haar handen. Toen ze de voordeur open wilde doen, voelde ze hoe haar hand stevig werd vastgepakt. Een jongen greep de portemonnee en pakte die af. Nog voor hij kon vluchten, hoorde de Leidse een man schreeuwen. Van schrik liet de jongen de beurs vallen, waarna hij er vandoorging richting Aalmarkt. Hij was 16 à 17 jaar, had een blanke huidskleur en droeg een pet. Getuigen kunnen contact met de politie opnemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×