Een brandende heg zorgde gisteravond in Rijnsburg voor de nodige opschudding. Door de enorme rookontwikkeling grepen veel mensen naar de telefoon en belden 112. (Foto: M. Wonnink / District16.nl).

Consternatie door brandende heg

Gisteravond werd de brandweer door verschillende mensen gebeld, omdat er op de Burgermeester Hermansstraat te Rijnsburg een hevige rookontwikkeling werd gezien. Het werd al snel duidelijk dat in een poort tussen deze straat en de Burgermeester Meijboomstraat een flinke brand in een heg woedde. De vrijwillige brandweer van Rijnsburg was snel ter plaatse en heeft de hegbrand geblust. Volgens getuigen zou het om brandstichting gaan. De politie heeft de omgeving afgezet en getuigen gehoord. Even later bleek er om de hoek nog een klein brandje te woeden, ook deze heeft de brandweer geblust. De politie heeft de poort afgezet en de technische recherche komt op een later tijdstip onderzoek doen.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×