Cursus weerbaarheid en zelfverdediging voor vrouwen

Op maandagavond 30 januari start er in buurtcentrum De Pancrat in Leiden een cursus weerbaarheid en zelfverdediging voor vrouwen. De cursus is bedoeld voor vrouwen die beter voor zichzelf willen opkomen, en die zich zekerder willen voelen bijvoorbeeld op straat. De cursus van 10 lessen gaat over onderwerpen als houding en uitstraling, grenzen stellen en stemgebruik. Er wordt ook uitgebreid geoefend met effectieve zelfverdedigingstechnieken en het loskomen uit allerlei grepen.

Op maandag 23 januari is er een gratis informatieavond over deze training. Er is vanzelfsprekend ook ruimte voor vragen. Deze avond is alleen toegankelijk voor vrouwen. De informatie en de training wordt gegeven door Antoinette Bollen. Zij is lid van de Beroepsvereniging van docenten Weerbaarheid en Zelfverdediging. Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij www.bokitatrainingen.nl of bel 06-30611957.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×