Presentatie DierenZoeker bij Naturalis

Nieuwsgierige kinderen zijn woensdagmiddag welkom bij Naturalis. Daar wordt in samenwerking met Klokhuis van de NTR, de mobiele website DierenZoeker gepresenteerd. Met behulp van die site, kunnen kinderen eenvoudig nagaan welke dieren zij en en om huis gevonden hebben. Bovendien kunnen ze ook van alles over de beestjes leren. Woensdag wordt niet alleen de site gepresenteerd, ook kunnen de bezoekers kijken naar de aflevering van Klokhuis die op 24 januari uitgezonden wordt. In die aflevering wordt uitgebreid ingegaan op het hoe en waarom van determineren.

Kinderen en hun begeleiders zijn woensdag welkom om 14.15 uur. De middag eindigt een uur later met een borrel. Aanmelden kan tot aanstaande maandag via registratie@naturalis.nl. Het is handig als bezoekers hun smartphone meenemen.

De dierenzoeker is vanaf woensdag te vinden op www.dierenzoeker.nl. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×