Getuigen gezocht van ruzie draaiorgelmannen

De politie wil graag spreken met getuigen van een ruzie tussen twee draaiorgelmannen op 1 oktober. Die zaterdagavond rond 19.30 uur kregen twee draaiorgelmannen het op het Steenschuur met elkaar aan de stok. Een conflict dat al langer tussen beide eigenaars speelde, laaide daar zo hoog op, dat één van hen de macht over zijn rijdende draaiorgel verloor. Daardoor werd een vrouw bijna door het instrument aangereden. Eén van de orgels raakte tijdens de ruzie beschadigd. Beide eigenaars hebben aangifte bij de politie gedaan. Omdat hun verhalen van elkaar afwijken, wil de politie graag van getuigen horen wat er precies is gebeurd. Wie meer weet, kan bellen met 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×